Cum sa eficientizezi activitatea la birou la inceput de an?

Standard

Odata incheiata minivacanta prilejuita de sarbatorile de iarna, revenirea la munca in noul an este resimtita in mod diferit de fiecare dintre noi.
Daca pentru unii reinceperea activitatii la locul de munca dupa o pauza semnificativa, care a presupus distractie, relaxare si multe momente de neuitat, este una dificila, chiar o adevarata corvoada, pentru altii, persoane dinamice din fire, incheierea acestei minivacante echivaleaza cu un start plin de energie, cu provocari si planuri noi, carora sunt pregatiti sa le faca fata cat mai bine.
Dar, indiferent din care dintre cele doua categorii va regasiti, revenirea la programul obisnuit de munca poate incepe sub cele mai bune auspicii, daca urmam cativa pasi simpli. Astfel, daca activitatea noastra profesionala se desfasoara intr-un birou, in care lucram singuri sau alaturi de unul sau cativa colegi, cateva modificari in spatiul in care muncim pot face adevarate minuni si ne vor schimba in mod pozitiv dispozitia.

Astfel, fie ca este vorba despre anumite inzestrari noi ale biroului in care lucram, decise de conducere, piese de mobilier schimbate, dotari specifice noi, precum un flipchart magnetic util in activitatile de la birou, un avizier sau o lampa de birou, accesorii diverse necesare zilnic etc, toate pot reprezenta o adevarata gura de oxigen, un impuls in eficientizarea realizarii sarcinilor de serviciu.
De asemenea, sunt cateva detalii care stau in puterea noastra de a ne transforma in mod placut spatiul in care muncim si in masura in care sunt permise aceste lucruri, avem ocazia sa ne personalizam biroul in care lucram, oferindu-ne un plus de confort, menit sa ne faca fiecare activitate mai usor de indeplinit.
Astfel, o pernita de acasa, pentru o pozitie cat mai comoda in scaunul de la birou este o idee excelenta. De asemenea, o cana colorata, haioasa, eventul cu un mesaj nostim inscriptionat, din care sa bem cafeaua la birou, poate aduce, la randul sau, un plus de buna dispozitie si elan sporit in solutionarea sarcinilor de la serviciu.

O vaza in care sa ne ingrijim sa avem permanent flori proaspete sau un ghiveci cu plante decorative pot avea un efect excelent, revigorant, asupra starii noastre de bine. Totodata, o fotografie frumos inramata din care iti zambesc permanent membrii familiei tale sau imaginea unui instantaneu surprins intr-una dintre vacantele tale de neuitat pot fi de asemenea adevarate stimulente ale unei bune dispozitii pe toata durata programului tau de lucru.

Share Button

Leave a Reply