Cu o investitie minima am o afacere care merge neasteptat de bine

Standard

De mult timp am tot visat sa imi deschid o afacere din care sa pot trai la un moment dat. Dupa ani buni de incercari si multa ambitie mi-am pus pe picioare un atelier destul de mare pentru fabricarea de piese diverse si obiecte din metal. Debitarea metalului este printre cele mai grele si mai complexe operatiuni, asa ca de la bun inceput am investit in scule si utilaje performante pentru a avea produse de calitate de fiecare data. Printre primele lucruri pe care mi le-am cumparat din primii bani castigati a fost si un fierastrau metal, special pentru tot felul de debitari.

Primul a fost unul circular, pentru ca aveam nevoie de asa ceva, dar cu timpul am luat si unul sabie, unul de debitat si retezat sau un pentru metal cu banda. Foarte rezistente si usor de folosit aceste scule m-au ajutat sa am o productie eficienta, clientii au fost multumiti de lucrari si de executie, asa a aparut si profitul. Avantajul de a avea un fierastrau metal tine in primul rand de calitatea operatiunilor executate si de precizia lor. Indiferent ce am ales am putut debita metalul foarte simplu si cu precizie maxima, am obtinut piese si obiecte finisate foarte frumos, nu am muncit in zadar tot refacand anumite lucruri de detaliu. Cu fierastraul modern pentru metal nu numai ca am terminat treaba mai repede, dar am avut si mai multe comenzi pentru ca fiecare client a recomandat meseriasul si altui prieten.

Asa am ajuns sa am o baza de date mare cu clienti, comenzile s-au inmultit, echipamentele au devenit si ele mult mai sofisticate. Insa si acum mai folosesc primele fierastraie cumparate pentru a putea sa am garantia unei lucrari bine facute. Chiar si dupa luni bune de utilizare fierastraul pentru metal functioneaza ireprosabil, uzura e minima si randamentul sau e foarte bun, semn ca alegerile facute au fost foarte bune.

Share Button

Leave a Reply