Calatoreste oriunde in lume sau in tara prin simpla inscriere intr-un club privat de calatorii

Standard

WorldVenturesOricine viseaza sa poata calatori prin toate colturile lumii, sa aiba vacante de neuitat in cele mai frumoase locuri. Preturile destul de mari practicate de agentiile turistice sunt principalul obstacol in calea indeplinirii acestor visuri. Alternativa la vacantele cumparate prin agentii este cea a clubului privat de calatorii. Practic te inscrii intr-un grup care impartaseste cam aceleasi idealuri cu tine, format din oameni care adora sa calatoreasca, ai la dispozitie vacante de lux la preturi excelente si te poti plimba prin toata lumea fara probleme.

Compania WorldVentures isi desfasoara activitatea si pe teritoriul tarii noastre, ofera astfel de servicii, posibilitatea de a obtine comisioane pentru activitatile de promovare si inscrierea de noi membri. La inscriere si pe parcursul colaborarii se platesc anumite taxe sub forma de abonamente insa experientele oferite de WorldVentures Romania merita fiecare banut. WorldVentures ofera celor interesati DreamTrips locale, personalizate si preturi convenabile, la nivel economic local se vor observa beneficii in urma colaborarilor initiate cu WorldVentures Romania, in sensul ca vor fi create noi locuri de munca. Pentru ca atrage clienti din toata lumea compania sprijina si turismul intern, automat ii sprijina si pe cei care ofera servicii de calitate pe teritoriul tarii, hoteluri sau prestatori privati de servicii.

Avantajele cluburilor private de calatorii tin de numarul mare de destinatii de vacanta la care aveti acces, de calitatea calatoriilor si serviciilor oferite, de rapiditatea ofertarii si realizarii cadrului perfect pentru calatorii. In plus, cluburile de calatorii va ajuta sa faceti cunostinta si cu alti oameni cu educatie inalta si pasiuni comune, va permit sa discutati si sa impartasiti idei, sa aflati care sunt cele mai noi tendinte in acest tip de turism. Compania internationala WorldVentures urmareste si dezvoltarea programelor culturale si antreprenoriale la nivel local si national, turistii vor avea la dispozitie si un program avansat de loializare cu ajutorul aplicatiei DreamTrips.

Prin programul de loializare membrii clubului DreamTrips vor putea frecventa restaurante de top, asigurandu-si astfel drumul catre cele mai indepartate destinatii de vacanta. Agentii economici vor avea la dispozitie canale alternative de comunicare, in corelatie directa cu evolutia rezultatelor in vanzari. Per total firmele de acest tip pot contribui la o revigorare a turismului de care avem mare nevoie si pot aduce profit atat celor care opereaza in domeniul turismului, cat si prestatorilor de servicii private.

Share Button

Leave a Reply