Aqua park-ul din Eforie Nord, o atractie turistica unica in sudul litoralului romanesc

Standard

Vara, cand temperaturile urca vertiginos spre valori foarte greu de suportat, o baie buna intr-o piscina este tot ce ti-ai putea dori. Un concediu la mare nu are cum sa fie unul complet daca nu ai mers si la un parc acvatic de distractii, cu piscine suficient de mari si posibilitati de relaxare nenumarate.

Cum sunt destul de multi cei care aleg Eforie Nord drept destinatie de vacanta pentru sezonul estival in statiune s-a redeschis de anul trecut unul dintre cele mai importante obiective turistice din Romania cand vine vorba de apa multa si distractie pana dimineata devreme: aqua park Eforie Nord.

Aflat intre Plaja Belona, Hotel Europa si Lacul Belona, parcul de distractii acvatice poate sa gazduiasca peste 4.000 de persoane, are o multime de zone de agrement si tobogane care iti pun la incercare teama de inaltime si de viteza. Cam singurul punct de atractie de acest fel din sudul litoralului aqua park-ul are zone speciale pentru adulti si pentru copii, tunele inchise, in permanenta exista specialisti care au grija ca totul sa se desfasoare conform regulilor de siguranta, ziua sunt spectacole si petreceri interactive cu invitati surpriza.

In aqua park Eforie Nord turistii sunt mereu in siguranta gratie echipei de prim ajutor, echipelor de urgenta si salmarilor, cele patru tobogane destul de inspaimantatoare pot sa va ofere experiente de neuitat, alaturi de ele exista si doua tobogane noi cu si mai multe provocari pentru cei curajosi. Parcul are si piscine pentru copii si adulti cu adancimi diferite, programe pentru adulti si pentru copii, zone de bauturi si mancaruri diverse si pentru cumparaturi, dar si zona VIP cu baldachine.

Din 2016 la toate acestea s-a adaugat si o piscina tip jacuzzi, cu hidromasaj, amplasata chiar in fata scenei unde se vor desfasura spectacole din ora in ora. Si daca toate acestea nu sunt suficiente pentru a declara aqua park-ul unul dintre acele obiective turistice din Romania pe care nu ai cum sa-l ratezi cand esti cu familia la mare sa mai spunem si ca de anul trecut se organizeaza si petreceri private, concursuri cu premii si spectacole de magie si circ. Seara toata zona se transforma intr-un urias Lounge, cu spectacole de lumini si fantani arteziene.

In centrul atentiei va fi si submarinul cu care se poate admira oricand flora si fauna subacvatica. Pentru a ajunge mai usor la aqua park si a sti dinainte ce veti putea face acolo si in ce intervale orare puteti sa va folositi de aplicatia pentru telefonul mobil dezvoltata in proiectul CBC Audio Travel Guide, apartinand CCMP Europroject, in parteneriat cu Camera de Comert si Industrie Vratsa (CCI-Vratsa) si Camera de Comert si Industrie Ruse (CCI-Ruse).

Ghidul audio turistic din aplicatie ofera si harta interactiva, GPS, ghidare automata, informatii detaliate in format audio si text, posibilitatea setarii traseului cel mai scurt pana la obiectivele turistice din planul dvs. Ghidul turistic virtual este alaturi de dvs. chiar si dupa ce ajungeti la obiectivul turistic si poate oferi alte detalii despre servicii sau istoricul zonei respective, istoricul obiectivului.

Continutul acestui articol nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Uniunii Europene.

Share Button

Leave a Reply