Ajuta-ti copilul sa invete mai usor cumparand jucarii educative de calitate

Standard

jucarii-educativeIn copilarie micutii invata foarte usor anumite deprinderi pe care le vor folosi mai tarziu, in viata de adult. Este suficient sa le dati jocuri si jucarii educative online si ei vor incepe sa asimileze diverse notiuni si modalitati de interactiune fara sa isi dea seama, tot ce invata se va retine mai usor pentru ca totul pare o joaca. Avantajele unor jucarii educative adaptate varstei sunt date de numarul mare de abilitati pe care le pot dezvolta prin joaca, de varietatea de modele si tipuri de jucarii disponibile online la preturi mici, de rapiditatea invatarii si de cromatica deosebita, atractiva, de forma adaptata unor anumite comportamente specifice copilariei.

Noile tipuri de jocuri educative si jucarii educative online pot fi folosite deopotrive si la clasa, si acasa, individual, sunt sigure si din materiale rezistente, usor de igienizat, sunt destinate copiilor de toate varstele, se pot comanda foarte usor exclusiv online sau la telefon, calitatea actului educational fiind mult imbunatatita. Pentru parintii care isi doresc  jucarii si jocuri educative, distractive si memorabile, ideale pentru prichindei de toate varstele EduClass a pregatit o oferta speciala de jucarii educative online la preturi speciale si reduceri permanente. Cele peste 270 de produse din care puteti cumpara la alegere jucarii si jocuri educative matematice, de antrenare a logicii si lingvistice sau poate stiintifice sunt de cea mai buna calitate, unele modele se pot folosi si la clasa, ca material didactic auxiliar.

In alegerea jucariilor si jocurilor aveti la dispozitie filtre speciale si categorii etichetate foarte simplu, puteti opta pentru jucarii in functie de varsta copilului, de producator sau gen. EduClass ofera transport gratuit pentru comenzile peste 200 lei, in rest transportul e de 9.99 lei, este asigurat suport telefonic si online non-stop, toate produsele sunt noi si sunt comercializate in ambalajul original de la producator. Garantia EduClass se extinde si asupra pozelor expuse si asupra conformitatii cu produsul real.

La orice cumparaturi facute online primiti puncte de fidelitate, se folosesc la reduceri ulterioare, la prima comanda primiti 2% puncte bonus, de la comanda cu numarul 3 toate punctele bonus devin discount permanent pe site indiferent de comanda. Doar la EduClass jucariile educative au un raport calitate-pret excelent si sunt adresate tuturor categoriilor de varsta.

Share Button

Leave a Reply