4 greseli obisnuite ale barbatilor pe site-uri de matrimoniale

Standard

Ti s-a intamplat si tie sa pierzi interesul unei femei? Sa fii respins? Sau sa vrea sa ramaneti doar amici? Sau sa prefere pe altcineva? Nicio problema… nu e nimic nou sub soare, ni s-a intamplat tuturor si cu siguranta ni se va mai intampla de multe ori pana cand vom gasi jumatatea perfecta. Cu toate acestea, e bine sa stii ca acest gen de situatii se pot si preveni si ca in general exista 4 mari greseli pe care barbatii le fac atunci cand cunosc o femeie, fie in viata reala, fie pe site-urile cu anunturi matrimoniale Bucuresti.

1.Sa spui ca “femeile adora doar ticalosii”. Spunem asta foarte des atunci cand vedem femeia care ne place iesind cu altul. Insa este o fraza foarte controversata, chiar si intre expertii in seductive, iar realitatea este ca nu exista nimic mai fals. Femeilor nu le plac doar ticalosii. Este imposibil ca femeile sa iubeasca doar mincinosii, cei care le inseala, le maltrateaza si nu le respecta. Insa este foarte adevarat ca femeilor – fie ele colege de birou, amice sau femei cunoscute pe site-uri cu anunturi femei Bucuresti – nu le plac tipii prea gentili, cei aflati la polul opus fata de bad boy-ii de mai sus. Gaseste asadar un echilibru intre cele doua situatii si vei avea parte de mai multa actiune.
2. Sa crezi ca inima unei femei se castiga cu flori si ciocolata. Suna cam la fel cu celebrul “dragostea trece prin stomac” pe care il aud femeile. Daca nu “lucrezi” emotional si spiritual la relatie cu o femeie, nu va functiona niciodata. Asta nu inseamna ca nu trebuie sa ii cumperi si flori unei femei, insa daca te recunosti in situatia de a-i castiga inima cu cadouri… probabil ca nu e femeia potrivita.
3.Crezi ca trebuie sa fii mereu de acord cu ea. Gresit! O femeie careia ii dai mereu dreptate, nu va gasi nimic interesant la tine si nu se va simti provocata, chiar daca tu crezi ca dandu-i dreptate ii esti mai pe plac. Poate ca ii esti, dar doar ca amic, nu ca potential iubit. Asta nu inseamna insa ca trebuie sa o contrazici mereu, pentru ca vei obtine exact efectul contrar.
4. Crezi ca seductia nu se invata. Fals! Totul se invata, la fel cum si sportivii au avut de trecut prin antrenamente intense ca sa faca performanta. Iar cei care iti par cuceritori inascuti sunt cei care de fapt au invatat mai repede decat tine o abordare care functioneaza la majoritatea femeilor.

Share Button

Leave a Reply